Σχόλια πελατών

Σας ευχαριστώ για την άψογη εξυπηρέτηση. Βρήκα τα πιο υπέροχα προσκλητήρια, το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο απο ότι περίμενα και η εκτύπωση και αποστολή πολύ γρήγορη. Σας έχω ήδη προτείνει και θα το ξανακάνω! Σας εύχομαι πάντα καλές δουλειές και να κρατήσετε την ποιότητα σας!
Κυριακή + Γιώργος 15/06/2020 ,
15/06/2020
Σας ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία.Από την πρώτη στιγμή η ανταπόκριση ήταν άμεση, η παράδοση έγινε την ημέρα που μου είχαν πει χωρίς καμία καθυστέρηση και τα προσκλητήρια ήταν όπως τα περιέγραφαν.Να αναφέρω ότι χρειάστηκα κ κάτι extra για τις μπομπονιέρες το οποίο δε μου το χρέωσαν!Είναι πολύ καλοί κ τους συνειστώ ανεπιφύλακτα..
Βασιλική Βασιλείου ,
27/08/2019
Συγχαρητήρια!!!Πάρα πολύ καλή δουλειά!Άμεση εξυπηρέτηση,άψογη συνεργασία και συνεννόηση!Συνεχίστε την καλή δουλειά!Καλή συνέχεια!
Αφροδίτη-Σήφης ,
08/05/2019
Μόλις παρέλαβα το δέμα. Τα προσκλητήρια εΙναι πραγματικά όπως τα φανταζόμουν και ακόμα καλύτερα! Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία και για την άμεση ανταπόκριση σε όλα.
Ανατολή Κοντού ,
06/05/2019
Μάθαμε για το WeddingCards.gr από φιλικό μας ζευγάρι που είχε τυπώσει τα προσκλητήρια για τον δικό του γάμο.

Θέλαμε κάτι προσωποποιημένο κι έτσι επικοινωνήσαμε μαζί τους, τους στείλαμε το σχέδιο που θα θέλαμε, απάντησαν σε όλες τις απορίες μας και μας έστειλαν ένα πρότυπο για έγκριση. Μόλις συμφωνήσαμε, ξεκίνησε η παραγγελία μας και λίγες μέρες αργότερα τα προσκλητήρια ήταν στα χέρια μας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρότι μένουμε Αθήνα, παραλάβαμε γρήγορα και σε προσεγμένη συσκευασία ώστε να έρθουν όπως ακριβώς τα θέλαμε.

Πραγματικά εξαιρετικοί επαγγελματίες, με πάρα πολύ καλή γνώση του αντικειμένου τους, ευγενικότατοι σε κάθε επικοινωνία μαζί μας και με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Αξίζει να συνεργαστεί κάποιος μαζί τους.
Τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα!
Χθες παραλάβαμε τα προσκλητήρια για το γάμο μας και ήταν καλύτερα απ΄ ότι είχαμε φαναστεί όπως και οι φακέλοι! Άμεση εξυπηρέτηση, καλή ποιότητα και πολύ γρήγορη παράδοση. Συνεχίστε την καλή δουλειά.
Άγγελος- Βιβή ,
05/04/2019
Σήμερα λάβαμε τα προσκλητήρια για την βάπτιση της κορούλας μας.Ειναι πιο ωραία από ότι τα φαντάζομουνα, απλά υπεροχα.Ολα άψογα!Άμεση εξυπηρέτηση, καλές τιμές, ποιότητά, ευγενικό προσωπικό, πάρα πολύ γρήγορη παραλαβή.Σας ευχαριστούμε πολύ!!
Χριστίνα και Γιώργος ,
09/08/2018
Τα προσκλητήρια του γάμου μας ήταν όπως τα φανταζόμασταν χάρη σε εσάς!!! Μηδενίσατε και την απόσταση (που με φόβισε αρχικά αν θα υπάρξει ικανοποιητικό αποτέλεσμα) με την άμεση εξυπηρέτηση και παράδοση, προθυμία και άψογη συνεργασία!! Εννοείται θα σας προτιμήσουμε πρώτα ο Θεός και στα βαπτίσια!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!
Λευτέρης - Βιβή ,
05/08/2018
Χθες παρελαβα τα προσκλητηρια και τις μπομπονιερες και ηταν ακριβως οπως τα ηθελα. Σας ευχαριστουμε πολυ για την αμεση εξυπηρετηση, την πολυ καλη δουλεια σας και την αψογη συνεννοηση! Σιγουρα θα σας ξαναπροτιμησουμε!
Εβελινα Αλικαρη ,
21/06/2018
Άψογοι από την πρώτη επικοινωνία έως την παραλαβή των προσκλητηρίων μας! Πανέμορφο - αν και οικονομικό - προσκλητήριο γάμου, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση.
Οικογένεια μελλόνυμφων από Πατρα ,
07/06/2018