Σχόλια πελατών

Μόλις παρέλαβα τα προσκλητήρια μας και είναι υπέροχα! Όπως ακριβώς και στο προσχέδιο που μου στείλατε! Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία.
Δημήτρης-Ελένη ,
19/07/2013
ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΑΣ!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ!!
ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!
ΔΩΡΑ-ΦΩΤΗΣ ,
17/07/2013
Παραλάβαμε τα προσκλητήρια μας και είναι υπέροχα!!Είναι ακριβώς όπως το προσχέδιο.
Το προσχέδιο φτιάχτηκε αμέσως καθώς και οι κάποιες αλλαγές που ήθελα έγιναν σε δέκα λεπτά από τη στιγμή που έστειλα το e-mail.
Τα προσκλητήρια ήρθαν σε 10 μέρες.
Εξαιρετικές τιμές και πολύ καλή συνεργασία.
Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι η συσκευασία.Καλό θα ήταν να σταλθούν σε κούτα γιατί στο δέμα είχαν χαλάσει 2-3 προσκλητήρια στις άκρες...
Κατά τα άλλα ήταν όλα καλά!
Καλές δουλειές!!
Γιάννης-Αντωνία ,
17/07/2013
Χθες παραλαβαμε τις μπομπονιερες μας!! ειναι τελειες!! και τελειως ασυνηθιστες... Ευχαριστουμε πολυ, σας εχουμε προτεινει ηδη σε φιλους!!
πολύ καλή εξυπηρέτηση και πολύ καλό αποτέλεσμα, ευχαριστούμε πολύ.
παναγιώτης και φωτεινή ,
11/07/2013
Αν και η παραγγελία δόθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ο επαγγελματισμός σας ήταν παραπάνω από άψογος. Τα προσκλητήρια ήρθαν νωρίτερα και απ'ότι μου είχατε πει και ήταν τόσο όμορφα και ξεχωριστά που πολλοί καλεσμένοι τα κράτησαν ενθύμιο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και σαφώς θα σας ξαναπροτιμήσω για βαπτίσεις κλπ.
Νίκος-Σοφία ,
11/07/2013
Πολύ γρήγορη εξηπερετηση και καλή συνεργασία!
Σωτήρης&Κατερινα ,
02/07/2013
Τα προσκλητήρια ήταν ακριβώς όπως στο δείγμα και η εξυπηρέτηση εξαιρετική!
Η αποστολή καλό θα ήταν να γίνεται σε κούτες και όχι απλό πακέτο, γιατί στο ταχυδρομείο κάποια προσκλητήρια τσαλακώθηκαν.
Κατά τα άλλα πολύ καλή δουλειά και άψογη εξυπηρέτηση από τους γραφίστες!
Αδαμαντία ,
02/07/2013
Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση,τις τιμές και την οργάνωση σας. Εννοείται πως θα σας προτιμήσουμε σε παρόμοια περίσταση.
Τάσος, Αθηνά. ,
01/07/2013
Tα προσκλητήριά σας ήταν υπέροχα,ακριβώς όπως μας δείξατε στην πολύ όμορφη μακέτα.Η παράδοση έγινε πολύ γρήγορα και η όλη συνεργασία ήταν άψογη.Είστε πραγματικοί επαγγελματίες.Σας ευχαριστούμε πολύ και σίγουρα θα σας συστήσουμε σε συγγενείς και φίλους.Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε.