Σχόλια πελατών

Λάβαμε και το βιβλίο ευχών με ίδιο θέμα με τα προσκλητήρια και πραγματικά, είναι πάρα πολύ καλή δουλειά! Καλοφτιαγμένο και σε πολύ καλή τιμή!
Ειρήνη Β. ,
09/07/2013
Τα προσκλητήρια που παρήγγειλα ήταν σε πολύ καλή τιμή, η μακέτα έγινε πολύ γρήγορα και το αποτέλεσμα ήταν θαυμάσιο. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα τα είχα στα χέρια μου. Όι άνθρωποι είναι επαγγελματίες! Η εκτύπωση και τα υλικά φοβερά! Συνεχίστε έτσι…. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Χρυσόστομος Μ. - Λάρισα ,
26/06/2013
Σας ευχαριστούμε για τα προσκλητήρια του γάμου μας,είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση.
Θανάσης-Τζίνα ,
22/06/2013
Εχθές παραλάβαμε τα προσκλητήρια....!!!Μας άρεσαν πάρα πολύ,είναι τέλεια..!!!Σας ευχαριστούμε πολύ!!!
Κώστας - Ιωάννα ,
20/06/2013
λάβαμε τα προσκλητήρια γάμου και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και με τις υπηρεσίες σας. Σας ευχαριστούμε!
αντζελα ,
18/06/2013
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΑΣ....
ΜΑΝΩΛΗΣ & ΠΗΝΕΛΟΠΗ ,
15/06/2013
Θέλαμε ένα προσκλητήριο για γάμο-βάφτιση, απλό, όμορφο και κυρίως οικονομικό. Το βρήκαμε σε εσάς και σας ευχαριστούμε γι\' αυτό! Είχαμε φτιάξει ένα τεράστιο κείμενο-ποίημα και καταφέρατε να το χωρέσετε όλο χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσουμε ούτε λέξη! Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση και σίγουρα θα σας προτείνουμε σε φίλους και οπωσδήποτε θα σας ξαναπροτιμήσουμε για οτιδήποτε χρειαστούμε και είναι στις δυνατότητές σας!
Συγχαρητήρια και ευχόμαστε να συνεχίσετε έτσι!
Σας ευχαριστούμε πολύ!
Τάσος & Ηρώ ,
16/06/2013
Μολις παραλαβαμε τα προσκλητηρια είναι ακριβως οπως τα θελαμε. Σας ευχαριστουμε!!!
Φωτης-Ντινα ,
11/06/2013
Μόλις παραλάβαμε τα προσκλητήρια και είναι υπέροχα........σας ευχαριστούμε για την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση
panos ,
11/06/2013
Άψογη συνεργασία!!! Παρά τις πολλές απορίες και αλλαγές που ήθελα, δείξατε υπομονή και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς όπως το ήθελα! Πολύ γρήγορη παράδοση!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συνεργασία!!!
Ειρήνη-Μανώλης ,
06/06/2013